یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم

حمل و نقل ریلی پل کریمه از سر گرفته شد

حمل و نقل ریلی پل کریمه از سر گرفته شد خبرگزاری دولتی روسیه اعلام کرد که پس از حادثه امروز در پل کریمه، حمل و نقل ریلی این پل از سر گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری تاس اعلام کرد که حمل و نقل ریلی پلی که شبه‌جزیره کریمه را به سرزمین اصلی روسیه متصل می‌کند، از سرگرفته شده است. این خبرگزاری گزارش داد که یک قطار از شهر کرچ در شبه‌جزیره کریمه حرکت کرده و در حال حاضر در مسیر مسکو است.

پیش‌تر به دلیل حادثه‌ای در پل کریمه، حمل و نقل ریلی و ماشینی روی این پل مهم متوقف شده بود. خودرو‌ها همچنان نمی‌توانند از این پل استفاده کنند.

مقامات روسیه اعلام کردند که قطار‌هایی را برای جابجایی رانندگان خودرو‌هایی که روی پل گیر کرده‌اند، اعزام می‌کنند. به رانندگان کامیون و تریلی هم توصیه شده که از مسیر زمینی (شرق اوکراین که حالا در کنترل روسیه است) به سرزمین اصلی روسیه بروند.

روسیه در سال ۲۰۱۴ شبه‌جزیره کریمه در جنوب اوکراین را به خاک خود ضمیمه کرد، اما هیچ راه زمینی میان سرزمین اصلی روسیه و این شبه‌جزیره وجود نداشت. از این رو، مسکو به فکر ساخت پلی در تنگه کرچ افتاد.

این پل در سال ۲۰۱۸ توسط شخص ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه افتتاح شد و گفته می‌شود که هزینه ساخت آن ۳.۶ میلیارد دلار بوده است.

بندر سواستوپول در شبه‌جزیره کریمه خانه ناوگان دریای سیاه نیروی دریایی بوده و این پل شاهراهی برای انتقال سوخت، مواد غذایی و دیگر محصولات به این منطقه است.

این پل همچنین یک مسیر ارتباطی حیاتی برای انتقال نیرو‌های روسیه در آغاز حمله به اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ بود و در تصرف مناطق خرسون و زاپوریژیا نقشی اساسی ایفا کرد. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده