طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

حمل و نقل ریلی پل کریمه از سر گرفته شد

حمل و نقل ریلی پل کریمه از سر گرفته شد خبرگزاری دولتی روسیه اعلام کرد که پس از حادثه امروز در پل کریمه، حمل و نقل ریلی این پل از سر گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری تاس اعلام کرد که حمل و نقل ریلی پلی که شبه‌جزیره کریمه را به سرزمین اصلی روسیه متصل می‌کند، از سرگرفته شده است. این خبرگزاری گزارش داد که یک قطار از شهر کرچ در شبه‌جزیره کریمه حرکت کرده و در حال حاضر در مسیر مسکو است.

پیش‌تر به دلیل حادثه‌ای در پل کریمه، حمل و نقل ریلی و ماشینی روی این پل مهم متوقف شده بود. خودرو‌ها همچنان نمی‌توانند از این پل استفاده کنند.

مقامات روسیه اعلام کردند که قطار‌هایی را برای جابجایی رانندگان خودرو‌هایی که روی پل گیر کرده‌اند، اعزام می‌کنند. به رانندگان کامیون و تریلی هم توصیه شده که از مسیر زمینی (شرق اوکراین که حالا در کنترل روسیه است) به سرزمین اصلی روسیه بروند.

روسیه در سال ۲۰۱۴ شبه‌جزیره کریمه در جنوب اوکراین را به خاک خود ضمیمه کرد، اما هیچ راه زمینی میان سرزمین اصلی روسیه و این شبه‌جزیره وجود نداشت. از این رو، مسکو به فکر ساخت پلی در تنگه کرچ افتاد.

این پل در سال ۲۰۱۸ توسط شخص ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه افتتاح شد و گفته می‌شود که هزینه ساخت آن ۳.۶ میلیارد دلار بوده است.

بندر سواستوپول در شبه‌جزیره کریمه خانه ناوگان دریای سیاه نیروی دریایی بوده و این پل شاهراهی برای انتقال سوخت، مواد غذایی و دیگر محصولات به این منطقه است.

این پل همچنین یک مسیر ارتباطی حیاتی برای انتقال نیرو‌های روسیه در آغاز حمله به اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ بود و در تصرف مناطق خرسون و زاپوریژیا نقشی اساسی ایفا کرد. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار